Delavnice

Z OTROKOVO RISBO DO NJEGOVIH ČUSTEV

Delavnica z osebno izkušnjo za vzgojitelje, učitelje in vse, ki se poklicno ukvarjajo z otroki

Otrok še ni zmožen regulacije čustev oz. se ne zmore sam pomiriti, ko je npr. jezen, žalosten … Če nima ob sebi odraslih, ki bi mu pri tem pomagali, lahko svoja čustva odreže, potlači, prevzame krivdo nase, zboli, se neprimerno vede …

POT DO OTROKOVIH ČUSTEV

Delavnica z osebno izkušnjo za vzgojitelje, učitelje in vse, ki se poklicno ukvarjajo z otroki

Otroci se velikokrat znajdejo v stiski, ki je ne znajo opisati z besedami. Posledica tega je slabo počutje, ki se kaže skozi različne čustvene, vedenjske in zdravstvene težave.

SKUPINA ZA ŽENSKE

Skupina je namenjena vsem ženskam (samskim, poročenim, v zvezi, ločenim, materam samohranilkam, zaposlenim, nezaposlenim …), ki si želijo na teden vzeti vsaj uro in pol zase, ter se v varnem okolju in v prijetni družbi drugih žensk vsaj malo razbremeniti vsakdanjega stresa, stisk ali morda čustvenih bolečin.

Skupini se lahko pridružite razočarane, osamljene, nezadovoljne s sabo, krive, razvrednotene, željne sprememb in boljših odnosov, tiste, ki iščete sebe … V skupini pa ste seveda dobrodošle vse, ki si želite le »košček sveta« zase …

Skupina bo zaprtega tipa, kar pomeni, da se po prvem srečanju skupina zapre – naknadna priključitev skupini ni mogoča. S tem se ustvari sočuten, zaupen in varen prostor, kjer velja načelo zaupanja – kar v skupini slišim in povem, tam tudi ostane. Skupina sprejme 12 udeleženk.

Na srečanjih bomo iskale odgovore tudi na vaša vprašanja, ki jih ob prijavi lahko pošljete po e mailu, da vas v skupini ne bomo izpostavljali.

Dodana vrednost skupine: vsaka udeleženka prejme 1 uro brezplačne individualne psihoterapevtske pomoči.

Srečanja bodo potekala 12 zaporednih četrtkov, 1. srečanje pa bo 4. novembra 2021 od 18.30 do 20.00, v živo v prostorih centra SIJ, Ulica Štefana Kovača 3, v Beltincih.

Cena posameznega srečanja je 20,00 evrov, celoten ciklus torej stane 240,00 evrov, ki se lahko poravna v dveh obrokih.

Skupino vodim Majda Baligač, magistrica zakonskih in družinskih študijev, psihoterapevtka.

 

Prijavite se lahko po e pošti info@sij-svetovanje.si ali preko spodnjega obrazca.

Skupina za ženske
Vabilo Igralnica Sij
Ustvarjalne delavnice