KAJ NOSIM V SVOJI ČUSTVENI PRTLJAGI

Ljudje nismo samo to, kar smo sedaj, ampak tudi to, kar smo bili, ko smo bili stari deset dni, pet let, dvanajst let … Zato pa vsak v sebi nosi svojega notranjega otroka. Verjetno smo v otroštvu bili vsi kdaj žalostni, jezni, razočarani in osamljeni, pa takrat ni bilo poleg nas nikogar, ki bi nas potolažil oz. zreguliral naša težka čutenja, kar pa nas je zaznamovalo za vse življenje. Ravno ta nepredelana čustva pa so ostala v nas in v odraslosti priplavajo na površje v odnosu do naših najbližjih (partnerja, otrok). Takrat se zopet prebudi otrok v nas in zahteva razrešitev tistih čustev, ki so ostala v otroštvu odrezana, potlačena, nepredelana. 

Dokler se ne soočimo s svojo čustveno prtljago in ne zacelimo ran iz otroštva, se bo vse to dalje odražalo v naših sedanjih odnosih. Za dober odnos s sabo in drugimi pa moramo najprej pomiriti svojega notranjega otroka. Edino mi imamo to moč, da to uredimo.

Čustvena prtljaga delavnica sij svetovanje

 

Delavnica je namenjena vrnitvi v preteklost, kjer so vzniknila težka čutenja. Dovolili si jih bomo čutiti in tako pripravili pot novemu v našem življenju.

Delavnica bo potekala preko ZOOM-a, kjer bomo ustvarili zaseben in varen spletni prostor.

Delavnico vodim Majda Baligač, magistrica zakonskih in družinskih študijev, specializantka zakonske in družinske terapije.

 

Termin: torek, 22. december 2020, 17.00-22.00
Cena: 50,00 evrov na osebo
Število mest je omejeno. V skupini je prostora le za 10 oseb.
Prijave na info@sij-svetovanje.si ali preko spodnjega obrazca.

Če načrtuješ za eno leto, posej žito, če načrtuješ za desetletje, posadi drevo, če načrtuješ za vse življenje, vzgajaj ljudi. (kitajski pregovor)