Igra POVEŽIMO SE

Kartice, ki povezujejo družinske člane, prijatelje, sošolce, sodelavce

Kartice igre povežimo se so namenjene povezovanju, spoznavanju in izboljšanju ter poglabljanju medsebojnih odnosov družinskih članov, prijateljev, sošolcev, sodelavcev, udeležencev v skupini …

Opis izdelka: Škatlica vsebuje 55 kartic. Na vsaki kartici je vprašanje, ki je zastavljeno tako, da nanj lahko odgovori vsak udeleženec igre. Na hrbtni strani je zapisana misel, ki se nanaša na vprašanje.

Namen kartic:

– povezovanje in boljše spoznavanje družinskih članov, prijateljev, sodelavcev;

– poglobitev odnosov v družini, med prijatelji, sodelavci;

– pogovarjanje in razmišljanje o temah, o katerih se ne pogovarjamo prav pogosto oz. sploh ne;

– ustvarjanje varnega prostora – če pogovor poteka skozi igro, se lahko o resnih temah pogovarjamo bolj iskreno;

– spoznavanje, sprejemanje in izražanje svojih čustev ter čustev drugih;

– namenjanje časa sebi in drugim oz. družini;

– sprejemanje drug drugega;

– osebnostna rast;

– krajšanje časa, druženje;

– odlično darilo.

Igra POVEŽIMO SE Majda Baligač

CENA

18,00 € + 1,50 € poštnina

Če kartice prevzamete osebno v naši pisarni (SIJ, Center za svetovalno-terapevtsko pomoč, Ulica Štefana Kovača 3, Beltinci), prihranite denar za poštnino (1,50 evra).

Potek igre: S karticami se lahko igramo v paru ali skupini. Na mizo ali tla razporedimo kartice, ki so proti nam obrnjene s hrbtno stranjo (na kateri je zapisana misel). Vsak izbere eno kartico, prebere vprašanje in nanj odgovori. Nato kartico obrne in prebere še misel. Ko pridejo na vrsto vsi udeleženci, se krog ponovi. Igra je končana, ko zmanjka kartic. Lahko igramo tudi tako, da izberemo eno kartico, preberemo vprašanje in nato nanj vsi odgovorimo oz. se pogovarjamo o temi, ki se nanaša na vprašanje. Če kateri od igralcev na zastavljeno vprašanje noče odgovarjati, to spoštujmo. Verjetno se ne čuti dovolj varno, da bi spregovoril o določeni temi. Svoje odzive na kartice oz. igro mi lahko posredujete na info@sij-svetovanje.si. Vesela bom vsake povratne informacije o tem, na kakšen način ste se »povezali«.

Družino je ilustrirala Katja Lebar.

Cena: 18,00 evrov + poštnina

Za naročilo pišite na info@sij-svetovanje.si.